Książki kucharskie

Wpis

czwartek, 24 marca 2011

Miód w kuchni - Rum L.

Miód w kuchni opis

Każdy zna właściwości lecznicze miodu, bo przecież przeziębieni natychmiast sięgamy po herbatę z miodem. Ten sam miód dodany do potraw wzbogaca, a nawet zmienia ich smak i to nie tylko pierników, ale również innych wypieków, mięsa, ryb, warzyw, owoców i alkoholi. Można się o tym przekonać, przygotowując smakołyki według podanych w tej książce przepisów

Spis treści

Od autora

Ciasta

Potrawy jednodaniowe

Potrawy z ryb

Drób

Mięsa duszone i zapiekane

Sałatki i sosy

Desery

Napoje alkoholowe

Rodzaj e miodów

Spis potraw

Szczegóły wpisu

Tagi:
Kategoria:
Autor(ka):
igatto
Czas publikacji:
czwartek, 24 marca 2011 06:39

Wyszukiwarka

Kanał informacyjny





EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl


EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl

EscapeMagazine.pl


zBLOGowani.pl